søndag den 14. september 2008

Første strikcafe aften i år.D. 3. sept. holdt vi sæsonens første Strikkecafé, og det blev jo en rigtig hyggelig oplevelse.
Der kom over 50 strikkeglade piger som slog sig ned med pinde, garn og smil!

Susanne - LUND+LUND - fortalte bl. a. om erfaringerne og de menneskelige aspekter + indhold der ligger i at starte og drive en forretning.
Det var interessant at høre om, og især for os strikkenørder er det jo et super arbejde, Susanne og Jytte har lagt i butikken og fortsat vil gøre. De havde forskellige spændende typer garner med, som var nyheder og det flerfarvede Kauni i nye farver!

Vi havde hængt en ”Pralesnor” op med forskellige færdigstrikkede modeller til inspiration. Det vil vi gøre hver gang og håbe, at I også vil tage noget med til snoren.

Snakken gik livligt hele aftenen og stemningen var i top, så nu glæder vi os til næste gang
d. 1. okt. kl. 19.00 til 21.30
hvor vi får besøg af Lotte Wackerhagen, som bl. a. har designet forskellige sjaler og giver rigtig mange gode tips og ideer. Entré 20,- kr.Susanne og Jytte der kom og fik strikcafeen godt i gang.
Glad strikke damer med deres strikketøj og gode humør.


Hvad mon de finder,lidt garn måske.Der blev strikket og udvekslet erfaringer til den store guld medalje.En hyggelig aften det havde vi, håber vi ses igen d.1-10-2008

1 kommentar:

goooooood girl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.